söndag 4 december 2011

Gäddpass no3

Körde Gädda igen med korvmästarn på hemmavattnet.
B1 o B2 var oxå på sjön med sin balja.
Trögt fiske idag, regnet som kom under gårdagen hade sänkt tempen 1,5 grad sen förra helgen så blev la för mycket för de gröna.
Resultatet blev 4-2 till mig o korvmästarn varav jag o Thomas fick 2 var. Andra gången på en vecka som gurkorna fick spö av thomas båt lokalkännedom är bra ibland hehe.

Förövrigt har de vart lugnt har ju permisson från fabriken denna o nästa vecka men inte kommit ut på nåt fiske pga vädret.
Har blivit storöjning här hemma bland fiske o allt annat man har 5 stora säckar med skräp.
Har oxå pasat på att fotat allt jag äger i hemmet inklusive fiskeartillert, veta aldrig när tjyvar heller annat styggt händer då kan de va bra o bevisa vad man äger för finns väl ingen normal som tror man kan ha så mycke fiskeprylar.

På tal om prylar körde jag draken till Örebro förra helgen och han även med det obligatoriska besöket hos dansken på sporting.
Och fick äntligen tag i ett smartcast ekolod ett ekolod som består av en liten mini båt typ 7cm lång som är trådlöst o ger signal till en klocka man har på armen.
Har redan provat det o rekat några karpsjöar och är riktigt nöjd fick det billigt med.
Ska bli bra o från flytring på piggvar karpfiske och annat landfiske.

Till veckan verkar det bli kallt så skall nog köra ett karppass till för iår och ev nån dag på regnbåge med flugspöt för att avsluta helgen med gädfiske, sen återstår o se om det är slutfiskat på öppet vatten för iår.

Mr Hanky